Coach Tim Stoffer

bewegingsagogie zorgsport persoanl training harderwijk
Personal training kickboksen en boksen Harderwijk ermelo blaricum putten nunspeet

Over mij

Over mij. Mijn naam is Tim Stoffer, en ik ben momenteel al meer dan 4 jaar actief als trainer, en sinds 2023 gediplomeerd bewegingsagoog. Vanaf jongs af aan was ik al actief in de sport wereld en ik ben mij vanaf mijn 16e vooral gaan richten op kickboksen en fitness. 

Mijn missie

Mijn missie als bewegingsagoog en personal trainer in kickboksen en fitness is om mensen te begeleiden naar een gezonder, sterker en zelfverzekerder leven. Ik geloof dat fysieke gezondheid de sleutel is tot een gelukkig en vervuld bestaan, en ik ben vastbesloten om mijn passie voor kickboksen en fitness te combineren met de expertise van een bewegingsagoog om anderen te helpen hun doelen te bereiken.

 

Mijn missie als bewegingsagoog en personal trainer bestaat uit meerdere componenten:

 

1. Individuele Aandacht: Ik streef ernaar om elke cliënt persoonlijke aandacht en zorg te bieden. Geen twee mensen zijn hetzelfde, en daarom ontwikkel ik op maat gemaakte trainingsprogramma’s die passen bij de unieke behoeften en doelstellingen van mijn cliënten, rekening houdend met hun bewegingsbehoeften en eventuele beperkingen.

 

2. Motivatie en Inspiratie: Ik wil mijn cliënten inspireren om het beste uit zichzelf te halen en hun eigen potentieel te ontdekken. Door middel van coaching en positieve ondersteuning wil ik hen aanmoedigen om obstakels te overwinnen en door te zetten, zowel binnen als buiten de sportschool.

 

3. Educatie: Als bewegingsagoog geloof ik in het overdragen van kennis en inzicht over gezonde bewegingspatronen, evenwicht, flexibiliteit, en trainingsmethoden. Dit stelt mijn cliënten in staat om zelfstandig beslissingen te nemen en duurzame veranderingen in hun levensstijl te implementeren.

 

4. Veiligheid: en Blessurepreventie:** Het welzijn van mijn cliënten staat voorop. Ik zorg ervoor dat alle trainingssessies veilig worden uitgevoerd, met bijzondere aandacht voor blessurepreventie en het behouden van een optimale bewegingsfunctie.

 

5. Resultaatgerichtheid: Mijn ultieme doel is om meetbare resultaten te behalen voor mijn cliënten, of dat nu gaat om het verliezen van gewicht, het verbeteren van conditie, het vergroten van kracht, het herstellen van bewegingsvaardigheden of het ontwikkelen van vaardigheden in kickboksen. Samen werken we aan het behalen van tastbare doelen.

 

Door mijn missie als bewegingsagoog en personal trainer in kickboksen en fitness na te streven, hoop ik mijn cliënten te helpen een gezonder, gelukkiger en actiever leven te leiden. Samen zullen we obstakels overwinnen, doelen bereiken en de voordelen van een actieve levensstijl omarmen, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor een optimaal bewegingspatroon en functionele gezondheid.

neem contact op

Heb je vragen? neem contact met me op en stel gerust je vraag!