personal training Ermelo

Kickboksen en boksen

Personal training Harderwijk. 1 Op 1 training in zowel Kickboksen als Boksen. waarbij je alle techniek op de juiste manier leert en uitgedaagd wordt om je grens te verleggen.

Personal training kickboksen en boksen Harderwijk ermelo blaricum putten nunspeet
poowerliften powerlift personal training harderwijk ermelo putten nunspeet blaricum laren

Powerliften

Personal training Harderwijk. 1 Op 1 training in powerliften. waarbij de focus tijdens powerliften ligt op sterker worden, en hierbij gebruik te maken van de juiste (wedstrijd) techniek.

Fitness

Personal training Harderwijk. 1 Op 1 fitness begeleiding waarbij de juiste techniek en vorm centraal staat. Hierdoor kunnen we verantwoord en veilig trainen en jouw doelen sneller behalen

Personal training fitness harderwijk ermelo putten nunspeet blaricum laren
HIIT personal training High Intensive interval training gewichtsverlies vetverbranding afvallen

HIIT

High Intensity Interval Training (HIIT) is een populaire en effectieve trainingsmethode. Het omvat korte, intense oefeningen gevolgd door korte rustperiodes. voordelen zijn onder andere vetverbranding, tijdbesparing en verbetering van de conditie.

Zorgsport

Bewegingsagogie is een benadering van lichaamsbeweging die individuen helpt bij het bereiken van hun fysieke doelen. Het richt zich op functioneel bewegen, preventie, individuele begeleiding, educatie en veiligheid. Bewegingsagogen passen programma’s aan op basis van de specifieke behoeften van elke persoon, met als doel gezondheid, welzijn en empowerment te bevorderen.

bewegingsagogie zorgsport persoanl training harderwijk

boek een training

Overtuigd en wil je graag een training boeken? dat kan! neem contact op via onderstaande knop.